Primer els van intimidar, després els van cridar maricons a crits i finalment els van clavar una pallissa causant-los múltiples contusions a la cara i al cos.

Els fets, narrats per les mateixes víctimes en el seu compte de Facebook, van ocórrer al carrer Arxiduc Lluís Salvador de Palma a les 21.30 de divendres.

"Anava amb la meva parella i acabava d'acomiadar-me d'una amiga utilitzant la meva llengua, el català, quan un grup de dos nois i una noia que ens venia darrere va començar a fixar-se en la motxilla de la meva parella i a ficar-se amb mi per parlar en català", detalla PD en el seu compte de Facebook.

"Tot seguit, burlant-se i fent gestos, es van mofar de nosaltres per ser homosexuals. Ens van parar i li van demanar el mòbil a la meva parella. Els demanem tranquil·litat i seguim caminant. Llavors, ens van començar a cridar maricons a crits, ens van donar una pallissa i quan ja ens tenien a terra ens van robar la motxilla", conclou.

"Les ferides físiques es curen amb punts i medicaments, el que sembla que no té cura és la violència i la discrimianción sexual", reflexiona.

Cort condemna els fets

L'Ajuntament de Palma ha lamenta i condemnat avui el "atac homòfob" que van patir aquests dos joves divendres al centre de Palma.

Per això, el consistori ha contactat amb els dos joves i els ha traslladat el seu "suport i solidaritat". A més, des de l'Ajuntament han expressat que l'equip de govern ha quedat "a la seva disposició". Finalment, la denúncia dels fets ha arribat a la Policia Local de Palma i serà tramitada com a delicte d'odi.