L'home més longeu del món, Francisco Núñez Olivera, conegut com 'Marchena', natural de Bienvenida (Badajoz), ha mort aquesta passada nit a casa en aquesta localitat extremenya als 113 anys d'edat.

La missa funeral per la seva mort es celebrarà aquest dimarts, dia 30 de gener, a l'Ermita de Nuestra Señora de los Milagros de Bienvenida, a les 17,30 hores, segons confirma el consistori d'aquesta localitat de Badajoz en el seu compte oficial a Facebook i recull Europa Press.

"Va arribar el dia que no volíem que arribés: ha mort "Marchena "als 113 anys d'edat. Ha mort a Bienvenida, el nostre poble, el que el va veure néixer i al qual ell va donar a conèixer al món. Ha mort amb l'afecte de la seva família i amb l'admiració de tots els seus paisans", diu l'entrada de l'ajuntament en aquesta xarxa social.

Alhora, el consistori assenyala que aquest dimarts a les 11,00 hores tindrà lloc un ple extraordinari i urgent per articular una manifestació institucional de condol per la mort de 'Marchena', que havia estat declarat recentment Fill Predilecte de Bienvenida.

Així mateix, el ple municipal estudiarà en la seva sessió d'aquest dimarts la declaració d'un dia de dol per la mort de 'Marchena'. "Descansa en pau," avi del món ". Et recordarem sempre", conclou l'Ajuntament de Bienvenida.