01 de gener de 2018
01.01.2018
40 Años
40 Años
Cas Diana Quer

El cos de Diana Quer presenta indicis clars de criminalitat

El cadàver està en fase de saponificació -Serà l'expert Fernando Serrulla qui examini el cos

01.01.2018 | 19:22
El Chicle, el presumpte assassí confés de la jove Diana Quer

L'informe preliminar de l'autòpsia indica que es tracta d'una dona probablement d'entre 18 i 20 anys, de cabell llarg i fosc. La causa de la mort es troba "en estudi" i no s'han trobat signes de violència però sí indicis clars de criminalitat, segons indica el TSXG.

El Institut Mèdic gallec va decidir traslladar les restes de Diana Quer al Centre d'Antropologia Forense de Verín. El cos es troba en estat de saponificació, és a dir, quan el greix corporal es converteix, per hidròlisi, en un compost similar al sabó. Un estat de conservació propi de cadàvers submergits en aigua.

Serà l'expert forense Fernando Serrulla qui es faci càrrec de l'autòpsia de la jove de 18 anys que va desaparèixer a l'agost de 2016. Uns 500 dies han transcorregut des de llavors. El cos va ser trobat en un pou d'una vella nau de Rianxo.

Una de les claus del cas, després de la detenció de José Enrique Abuín que va confessar davant els agents el crim, és conèixer els detalls del succés. Entre altres qüestions, es busca saber si hi va haver o no violació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema