La Policia Nacional ha detingut un home després de deixar morir de gana la seva àvia de 89 anys i denunciar la seva mort, almenys deu dies després de la seva mort, a la casa en la qual convivien, al municipi grancanari de Telde, han informat avui a Efe fonts policials.

L'arrest es va produir dimarts passat, dia 28, després que la Policia, després de la denúncia del nét, es presentés a la casa amb l'autoritat judicial i aquesta ordenés la seva detenció per la comissió d'un suposat delicte d'homicidi per omissió, han assenyalat les fonts.

El cos de la dona va ser trobat en estat de descomposició, segons les fonts policials, que han precisat que el domicili familiar estava situat al carrer Manuel Alemany, al polígon de Jinamar. El seu nét, que havia conviscut amb ella fins al final, va explicar llavors als agents que la dona havia mort onze dies abans, el 17 de novembre.

En base a la seva declaració i dels indicis recollits en l'habitatge, el jutge de guàrdia a Telde va ordenar que fos arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per omissió. El sospitós ha prestat avui declaració davant del jutge, que l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.