04 de octubre de 2017
04.10.2017
40 Años
40 Años

Urkullu es posa a disposició de Juncker per mediar el conflicte entre Catalunya i Espanya

El lehendakari avisa per carta al president de la CE que es tracta d'un problema de "proporcions històriques" que si no s'aborda pot desencadenar "escenaris delicats també per a la UE"

04.10.2017 | 14:36

El lehendakari Iñigo Urkullu s'ha posat aquest dimarts a disposició del president de la Comissió Europea, Jean Claude Juncker, per mediar el conflicte entre Catalunya i Espanya. Urkullu s'ha ofert a Juncker per carta, on defensa que l'1-O "ha convulsionat no només Catalunya, sinó un estat de la UE i la pròpia UE". En l'escrit avisa al president de la CE que es tracta d'un problema de "proporcions històriques" i que si no s'aborda "amb rigor i visió política", segons subratlla, "pot desencadenar escenaris delicats també per a la Unió Europea". "La meva preocupació és important i considero, amb el degut respecte i responsabilitat, que la Unió ha d'impulsar el desbloqueig" i, en aquest, sentit recorda que les seves crides a Rajoy i al Rei "estan tenint com a resposta el silenci o no la resposta que estimo per a la convivència de realitats nacionals diverses i l'evitació de la fractura social".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema