La Policia Nacional investiga el robatori de joies per valor d'un milió d'euros a un príncep saudita a una vila de Marbella la caixa de seguretat de la qual va ser arrencada, segons han informat fonts de la investigació.

Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts, quan el príncep i diplomàtic àrab va tornar amb la seva família de sopar en un restaurant de Puerto Banús.

En aquell moment, van descobrir que la porta del saló de l'habitatge es trobava oberta i la caixa de seguretat havia desaparegut d'una de les habitacions.

La policia no ha trobat signes aparents que s'hagués forçat la porta o altres accessos externs de la vila, llogada per la família saudita dilluns, segons les mateixes fonts.

En la denúncia realitzada per la filla del príncep, segons assenyala "El Confidencial", s'adona que les joies sostretes són quatre anells amb diamants, dos penjolls i un anell de la signatura Bulgari, un rellotge Chopard amb diamants, quatre anells Cartier , quatre polseres amb diamants, vint pendents d'or, un Ipad i dos telèfons mòbils de la marca Iphone.