27 de juliol de 2017
27.07.2017

Jeff Bezos supera Bill Gates com l'home més ric del món

El fundador d'Amazon lidera per primer cop la llista de Forbes amb una fortuna que supera els 90.000 milions de dòlars

27.07.2017 | 17:09
Jeff Bezos.

El fundador d'Amazon, Jeff Bezos, es va convertir en l'home més ric del planeta, amb una fortuna que supera els 90.000 milions de dòlars.

D'acord amb dades de Forbes, que segueix de prop la fortuna dels rics del món, Bezos va desplaçar en aquest lloc al fundador de Microsoft Bill Gates.

A l'obertura de Wall Street, els títols d'Amazon pujaven un 1,6%, el que afegia 1.400 milions de dòlars a la fortuna de Bezos i li permetia superar la de Gates, també per sobre dels 90.000 milions de dòlars, però per sota de Bezos.

Aquestes dades, però, tenen en compte la cotització dels títols de, en aquest cas, Amazon i Microsoft, i el primer lloc pot arribar a canviar minut a minut.

De fet, fa un any, com recorda avui Forbes, l'empresari espanyol Amancio Ortega, del grup Inditex, va arribar sobrepassar a Gates com la persona més rica del món durant dos dies.

Amb la dada d'avui, Bezos es converteix en la setena persona que es converteix en la més rica del món des que Forbes porta el compte d'aquestes fortunes, el 1987.

Però Forbes recorda que si Gates no hagués donat 32.900 milions de dòlars de la seva fortuna a causes filantròpiques, seria difícil que Bezos o qualsevol altra persona pogués sobrepassar el nivell de la seva riquesa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho