13 de juny de 2017
13.06.2017
40 Años
40 Años

Militars eviten l'agressió sexual a una passatgera en un vaixell València-Palma

Membres de la Unitat Militar d'Emergències redueixen a un tripulant del vaixell quan assaltava una jove de 18 anys

13.06.2017 | 17:49
Militars eviten l'agressió sexual a una passatgera en un vaixell València-Palma

Membres de la Unitat Militar d'Emergències han evitat una agressió sexual a bord d'un vaixell de Trasmediterránea que tenia com a destí Palma. Els militars han reduït el presumpte agressor que serà lliurat a la Guàrdia Civil quant atracada al Moll Vell de Ciutat.

Els fets han passat aquest matí en un dels vaixells de Trasmediterránea que cobreix la ruta València - Palma. A bord del vaixell viatjaven diversos membres de la UME i un gran nombre de joves estudiants. En un moment de la travessia, els militars han descobert a un dels tripulants del vaixell intentant abusar sexualment d'una jove passatgera d'uns 18 anys. Immediatament, s'han abalançat sobre el presumpte agressor, l'han reduït i han donat avís a la Guàrdia Civil de Palma.

Els agents de la benemèrita, després de rebre l'avís, s'han desplaçat amb urgència fins al Moll Vell on esperen que atraqui el vaixell per detenir el presumpte agressor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema