La secció tercera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a un any de presó a una dona que va forçar sexualment una altra, de la qual estava gelosa ja que havia mantingut relacions sexuals amb el seu company sentimental.

Segons consta en la sentència, feta pública pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la condemnada va posar els seus genitals a la cara de la víctima a la força, i va intentar, sense aconseguir-ho, que li fes un cunnilingus.

La sentència, que la considera autora d'un delicte d'agressió sexual, li impedeix acostar-se a 500 metres de la víctima, a la qual haurà d'indemnitzar amb més de 1.700 euros per les lesions i els perjudicis morals que li va causar.

Alhora, la sala absol el company sentimental de la condemnada, que estava acusat pel mateix delicte pel qual tots dos s'enfrontaven a una petició fiscal de dotze anys de presó.

Els fets van passar al març de 2016 quan l'agressora, d'origen romanès, que coneixia l'altra dona, d'origen paraguaià, perquè exercien la prostitució en el mateix local, va trucar a la víctima per proposar-li un trio amb la seva parella sentimental, un home de nacionalitat lituana.

Els tres van sopar en un local de València i posteriorment van pujar a l'habitatge de la parella.

Ja a la casa, l'home i la víctima van mantenir relacions sexuals consentides, fet que també s'havia produït el dia anterior però a canvi de diners.

Poc després, la condemnada va començar a forcejar amb l'agredida per exigir-li que tingués sexe amb ella, de manera que li va posar els genitals a la cara perquè li practiqués sexe oral, al que la víctima es va oposar.

Com a conseqüència del forcejament, la víctima va patir lesions consistents en una petita erosió al llavi superior, una marca amb eritemes a la banda esquerra del coll i diverses esgarrapades als braços, al pit i a la paret abdominal, que van trigar a curar set dies sense incapacitat, segons consta en la sentència.