Un agent de la Policia Local d'Elx va resultar ahir ferit després de ser atropellat per un individu que fugia dels agents després de tractar de robar un cotxe. Els fets van passar al voltant de les 16 hores d'ahir, quan els agents van rebre una trucada alertant d'un individu que es trobava tractant de sostreure altres vehicles. Després de personar-se al lloc, van identificar l'home descrit pels testimonis i van procedir a donar-li l'alto, mentre s'amagava en un Seat León vermell per emprendre la fugida.

Un policia de la Unitat de Motoristes de la Policia Local va tractar d'interceptar-lo, però se'l va emportar per davant i el va tirar a terra. L'infractor va tractar de donar-se a la fuga conduint el vehicle a través de l'esmentada via però, en veure interceptada la seva trajectòria per altres unitats policials pertanyents a les Brigades Territorials del torn de tarda, es va aturar i va iniciar una perillosa maniobra de marxa enrere, col·lidint amb un turisme estacionat i amb altres dotacions policials que tancaven la fugida. En aquesta maniobra va tornar a passar-li per sobre a l'agent i la seva motocicleta, que encara es trobava a terra, causant-li ferides de diversa consideració.

En aquell moment, diversos policies es van introduir a l'interior del vehicle i van procedir a la detenció del conductor, que va resultar ser un individu no resident a Elx i amb nombrosos antecedents penals.

El Seat León que conduïa el detingut també figurava com a sostret, i tenia matrícules falses, ja que pertanyien a altres cotxes. Al seu interior, també van trobar diversos objectes, pel que sembla, procedents de robatori, com ara un telèfon mòbil, el qual figura com a sostret, un televisor, moneda estrangera i de curs legal, diversos rellotges i joies, quatre radiocassets, diverses claus de vehicles i comandaments a distància de diversos aparcaments.

El detingut va ser traslladat a dependències policials per a la pràctica de les diligències oportunes, mentre que el Policia lesionat ha estat traslladat a un centre hospitalari per ser assistit de les ferides que presentava.