La Policia Metropolitana ha anunciat aquest dimecres que s'ha trobat al Tàmesi el cos sense vida d'un ciutadà francès que estava desaparegut des de dissabte a la nit després de l'atemptat en el Pont de Londres. D'aquesta manera, serien tres els ciutadans francesos morts en l'atac.

"El dimarts 6 de juny cap a les 19.44 hores el cos d'un home va ser recuperat al riu, prop de Limehouse, per agents especialitzats de la Unitat de Policia Marina", ha informat Scotland Yard en un comunicat.

Segons la nota, es tractaria de Xavier Thomas, un ciutadà francès de 45 anys que se sabia que es trobava al Pont de Londres quan la furgoneta usada pels tres terroristes va atropellar als vianants.

"La identificació formal encara no s'ha realitzat, però, els familiars de Thomas han estat informats d'aquest fet", ha afegit la Policia en el seu comunicat.

Tres francesos morts

Poc després, el president francès, Emmanuel Macron, ha confirmat que són ja tres els francesos morts en l'atemptat. "Hem tingut la confirmació aquest matí del nou balanç", ha declarat en roda de premsa a l'Elisi. "Hi ha tres morts i vuit ferits francesos, és un pesat tribut el que paguem en aquests atemptats", ha lamentat.

La notícia es coneix després que el ministre d'Exteriors de França, Jean-Yves Le Drian, hagués confirmat la mort d'un segon ciutadà francès en l'atemptat, reivindicat pel grup terrorista Estat Islàmic. Vuit francesos van resultar ferits, quatre dels quals es troben greus.

"Informo amb una gran tristesa que un francès que havia estat donat per desaparegut ha estat identificat entre les persones mortes", ha anunciat Li Drian en un comunicat. D'acord amb la premsa local, es tracta de Sébastien Belanger, de 36 anys d'edat, la família s'ha traslladat aquest mateix dimecres a la capital britànica.

Belanger estava en un restaurant de Borough Market, un dels llocs atacats pels terroristes, en el moment de l'atemptat. La seva dona, Gerda Bennet, que no estava a la capital britànica, va donar a Twitter la veu d'alarma al no localitzar al seu marit.