Els Serveis d'emergències no han pogut salvar una nena de dos mesos d'edat que ha mort a conseqüència de les ferides sofertes en accident de trànsit ocorregut aquesta tarda a l'autovia RM-1, a l'altura de Sucina (Múrcia). Altres 4 persones (2 dones i 2 nens) han estat traslladades a l'hospital "Los Arcos del Mar Menor" a San Javier amb ferides que, aparentment, no revesteixen gravetat.

El 112 rebia trucades informant de l'accident a les 15.33 hores. Assenyalaven que, en la citada via, a l'altura del km. 8, en direcció a San Javier, havien topat un turisme i un camió i que a l'interior del turisme hi havia persones ferides i atrapades al seu interior. Al lloc es van mobilitzar bombers del Servei d'Extinció d'Incendis de l'Ajuntament de Múrcia i ambulàncies amb personal sanitari de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries del Servei Murcià de Salut.

Finalment, no va ser necessària la intervenció dels bombers, ja que no hi havia ningú atrapat. Els sanitaris no van poder salvar una nena de 2 mesos d'edat, que va morir abans de poder ser traslladada a centre hospitalari. Els altres 4 ocupants del turisme, 2 dones d'uns 40 anys d'edat i dos nens d'uns 2 anys van ser estabilitzats i traslladats a l'esmentat centre.