El fiscal en cap Anticorrupció, Manuel Moix, és el propietari del 25% d'una empresa de Panamà que té un xalet al municipi madrileny de Collado Villalba, valorat en mig milió d'euros, segons publica aquest dimarts el mitjà digital Inflolibre. Es tracta de l'empresa Duchesse Financial Overseas, que es va constituir a Panamà el 4 de gener del 1988 i només un mes i mig mes tard va adquirir l'habitatge, de tres plantes, sis dormitoris, 5 banys, dos salons, una bodega i una piscina coberta independent, a més d'una parcel·la de 4.629 metres quadrats.

En l'operació de compravenda, l'empresa panamenya va estar representada per la germana del fiscal, Maragarita Moix. Ambdós comparteixen la propietat de la societat juntament amb dos germans més.

Tots ells van heretar l'empresa panamenya en dues fases, al 2008 quan va morir la mare i tres anys més tard quan va morir el pare. Segons sosté el diari digital, Moix va evitar posar el seu nom a l'immoble i va amagar la propietat darrera la societat.Manuel Moix ha assegurat en un altre mitjà digital que la societat no es va dissoldre per algun dels seus germans no pot assumir el cost del procés i que està declarada a Hisenda.