Un home de 81 anys ha mort a Torrejón de Ardoz (Madrid) després de rebre un cop de puny d'un conductor al qual ha recriminat que conduís temeràriament quan ell creuava per un pas de vianants, que ha fugit després de l'agressió.

Segons han informat portaveus d'Emergències Comunitat de Madrid 112 i la Prefectura Superior de Policia, el succés ha passat cap a les 12.15 hores a l'avinguda de los Fresnos de la citada localitat madrilenya, quan l'ancià creuava per un pas de zebra i ha recriminat a un conductor la manera en la qual circulava.

Així s'ha desencadenat una discussió en la qual el conductor ha baixat del cotxe i ha propinat un cop de puny a la cara al vianant, que ha caigut cap enrere, donant-se cops fortament el cap contra el terra.

El conductor ha tornat a pujar al vehicle i ha fugit de la zona.

Quan el Servei d'Urgències Mèdiques de Madrid (Summa) ha arribat al lloc s'ha trobat a la víctima inconscient i en parada cardiorespiratòria, de la qual han tractat de reanimar-lo durant trenta minuts, sense èxit, ha precisat Emergències Comunitat de Madrid 112.

La policia ha recaptat les dades del vehicle per localitzar el conductor.