La mare del nadó de deu mesos que ha mort en un accident de trànsit ocorregut a Gerindote (Toledo) i que era la conductora del turisme ha donat positiu en la prova d'alcohol i de drogues, en concret, per consum de cocaïna.

Fonts de la Guàrdia Civil han precisat que, en practicar-li la prova d'alcoholèmia, la dona ha donat positiu en consum d'alcohol i doblava el màxim permès de 0,25 mil·ligrams per litre en aire expirat, a més de donar positiu en el test de drogues per consum de cocaïna.

Les mateixes fonts han informat, a més, que el nadó de 10 mesos que ha mort i el seu altre fill, de 7 anys i que ha resultat ferit, viatjaven sense els amarratges obligatoris.

La Guàrdia Civil de Toledo ha explicat que, de moment, la conductora del vehicle no està detinguda en estar plenament identificada i se li ha permès que acudeixi al funeral del seu fill que, previsiblement, s'oficiarà aquest mateix divendres.

Després de l'enterrament, segons les fonts, els agents procediran a la seva detenció i de practicar les diligències corresponents.

L'accident ha passat cap a les 0.10 hores d'aquest divendres quan, per causes que encara es desconeixen, el turisme que conduïa aquesta dona i en què viatjaven els seus dos fills s'ha estavellat contra un fanal.

Com a conseqüència de l'impacte, el nadó de 10 mesos ha mort i el seu germà ha sigut traslladat a l'Hospital Verge de la Salut de Toledo, on està ingressat a la planta de Pediatria, segons han informat a Efe fonts del centre hospitalari.