27 de abril de 2017
27.04.2017

Units Podem prepara una moció de censura contra Rajoy

Pablo Iglesias ha anunciat que obrirà una ronda de contactes amb altres grups per entrar la petició

27.04.2017 | 11:51
Alberto Garzón (IU) i Pablo Iglesias (Podem), pels passadissos del Congrés

El grup parlamentari de Podem i les seves confluències ha anunciat la seva intenció d'obrir una ronda de trobades amb la resta de partits per presentar en els pròxims dies una moció de censura contra el president del govern central, Mariano Rajoy, davant la "greu situació institucional".

Després dels últims casos de corrupció que esquitxen el PP, el líder de la formació morada, Pablo Iglesias, ha anunciat en roda de premsa al Congrés al costat dels portaveus del grup de Units Podem-en comú-Podem-A Marea per explicar aquesta iniciativa, que estan disposats a portar fins al final tot i que no trobin més suports.

Segons el reglament del Congrés, la moció de censura per exigir la responsabilitat política del govern ha de ser proposada almenys per la desena part dels diputats, és a dir 35 (Units Podem té 67), en un escrit en el qual ha d'incloure un candidat a la Presidència del Govern que hagi acceptat la candidatura.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho