24 de abril de 2017
24.04.2017

Aguirre dimiteix com a regidora del PP a l'Ajuntament de Madrid

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid viu el seu pitjor moment polític després de l'Operació Lezo

24.04.2017 | 16:44

La presidenta i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, presentarà a les 17.00 hores una declaració pública a la seu de la seva formació popular, situada al carrer Major, 71, per presentar la seva dimissió com a regidor, segons ha informat el Grup en un comunicat.

Des de la detenció de l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González la setmana passada, hi ha hagut molt soroll sobre quan Esperanza Aguirre prendria una decisió sobre el seu futur: el mateix divendres, quan s'esperava l'ingrés a presó de González, els rumors apuntaven que ho faria aquest mateix dia, després de conèixer la decisió del jutge Eloy Velasco.

També l'ombra de la dimissió ha estat durant tot el cap de setmana, quan diferents mitjans ho donaven per fet per dissabte o per al diumenge, si bé des del seu entorn asseguraven que no hi havia encara res i que Esperanza Aguirre decidiria quan donar el pas referent a això.

Preguntada ella mateixa la setmana passada per aquest assumpte va explicar que en aquell moment no podia respondre a si pensava dimitir perquè no tenia informació del que estava passant amb l'Operació i quan sabés, llavors podria contestar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho