18 de abril de 2017
18.04.2017

Rescatat l'espeleòleg atrapat dos dies en una cova de Manacor

Els equips d'emergència li van subministrar ampolles d'oxigen i li van senyalitzar la ruta cap a la sortida amb guies

18.04.2017 | 10:01

L'espeleòleg que ha estat dos dies atrapat a la Cova de Sa Piqueta de Manacor, a Mallorca, ha pogut sortir a la superfície a última hora de la nit d'aquest dilluns pel seu propi peu i en bon estat de salut. L'espeleòleg i submarinista, Xisco Gràcia, es trobava atrapat des de dissabte, a cala Romàntica, on havia acudit amb un company per recopilar informació topogràfica de la ruta. Ahir al vespre, el Director General d'Emergències, el Pere Perelló, va explicar que Gràcia es trobava viu i "bé físicament i psicològicament" i que el rescat era qüestió de temps. També va comentar que li subministrarien noves ampolles d'oxigen i la ruta cap a la sortida estava senyalitzada amb guies. En l'operatiu, es van mobilitzar una seixantena de persones.
Gràcia és doctorat a la Universitat de les Illes Balears i un submarinista molt experimentat amb més de dues dècades realitzant immersions. Va ser qui va descobrir al gener del 2016 el patrimoni natural ocult a les coves submergides del Llevant i el Migjorn de Mallorca.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho