07 de abril de 2017
07.04.2017
40 Años
40 Años

La dona de 64 anys que va tenir bessons en perd la custòdia

Els Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó perceben riscos per la seguretat dels menors

07.04.2017 | 19:33
La dona de 64 anys que va tenir bessons en perd la custòdia

La Junta de Castella i Lleó ha retirat la tutela dels seus dos fills bessons, nascuts el 14 de febrer a Burgos, a una dona de 64 anys que els va concebre mitjançant inseminació artificial a EUA, ja que a Espanya està prohibit, i que ja va perdre la custòdia d'una filla anterior que va gestar amb 58.

Els serveis socials de la Junta tutelen des d'ahir als bessons, nen i nena, de la dona de 64 anys, M.I.A, natural de Palacios de la Serra (Burgos), en detectar "cert risc" per a la seguretat dels menors, segons fonts d'aquest departament.

La gerent de Serveis Socials de la Junta a Burgos, Maria Paniego, ha explicat que van començar a supervisar el cas de la dona quan es van assabentar, a través dels mitjans informatius, del naixement dels nens al febrer.

La Junta ja li havia retirat la custòdia de la seva filla més gran - que ara té sis anys- fa dos anys, després de detectar-se un cas de "desemparament". La menor resideix ara fora d'Espanya, a Canadà, amb familiars de la mare.

En aquest últim embaràs, la dona va donar a llum en la Clínica privada Recoletas de Burgos després d'haver estat inseminada artificialment a Estats Units. Però ja li havien retirat la tutela d'una altra filla anterior per "atenció deficient", segons els propis Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó.

Després de la nova gestació, en aquest cas de bessons, durant el temps que mare i fills van estar a l'hospital de Burgos els Serveis Socials es van coordinar amb el centre sanitari per avaluar si estava en condicions d'assumir la nova responsabilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho