04 de abril de 2017
04.04.2017
40 Años
40 Años
PP de Murcia

Pedro Antonio Sánchez dimiteix com presidente de Múrcia

Anuncia la seva marxa per evitar que es conformi un tripartit entre PSOE, Ciutadans i Podem

04.04.2017 | 11:22
El president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez.

El president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, ha anunciat aquest dimarts la seva dimissió per evitar que es conformi a la regió un govern tripartit i per "responsabilitat" amb el milió i mig de murcians, segons informa a EEFE fonts del PP.

Al PP murcià admeten que en els últims dies hi ha hagut molta pressió per al president regional, però asseguren que no procedia de la direcció estatal del partit sinó dels propis ciutadans de la regió, que no volien que es formés un govern alternatiu entre socialistes, Podem i Ciutadans.

En qualsevol cas, també des de la direcció estatal s'ha subratllat aquest risc, com ha apuntat aquest matí la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, que a TVE ha assenyalat que Pedro Antoni Sánchez "farà el millor per a Múrcia" i per evitar aquest govern tripartit.

Les fonts consultades per Efe subratllen que Sánchez ha preferit que es mantingui un govern del PP que continuï amb les reformes empreses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho