04 de abril de 2017
04.04.2017

Elena de la Cruz, consellera de Foment de Castella-la Manxa, mor als 43 anys

Portava ingressada des del passat dijous després trobar-se malament en un ple de les Corts

04.04.2017 | 17:40
Elena de la Cruz, consellera de Foment de Castella-la Manxa, mor als 43 anys

La consellera de Foment de Castella-la Manxa, Elena de la Cruz, ha mort aquest dimarts, als 43 anys, a l'Hospital Vírgen de la Salud de Toledo com a conseqüència d'una malaltia hematològica.

El Govern de Castella-la Manxa ha informat en un comunicat que la mort de la consellera s'ha produït a les 12.05 hores d'aquest dimarts, al servei de Medicina Intensiva de l'Hospital per una malaltia hematològica greu.

De la Cruz va ser ingressada al centre hospitalari de Toledo des del dijous 30 de març, després de trobar-se malament durant la intervenció que estava realitzant en el ple de les Corts de Castella-la Manxa.

El ple, que va ser ajornat, es dedicava en aquells moments a un debat general sobre internet, i la consellera havia detallat les dades de cobertura mòbil i d'internet a Castella-la Manxa.

Després de vint minuts d'intervenció de la consellera, va haver de continuar el seu discurs asseguda des del seu escó, i no de peu des del faristol, per què no es trobava bé.

Atès que seguia sentint-se malament, el president de les Corts, Jesús Fernández Vaquero, va decidir obrir un recés i la consellera va ser traslladada a l'Hospital.

A causa de la malaltia de la consellera, el Govern de Castella-la Manxa ha suspès aquest dimarts les convocatòries que tenia previstes a les delegacions de la Junta a les províncies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho