La Policia Nacional han detingut una persona de nacionalitat espanyola i de 46 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa a la localitat murciana de Aljucer i d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Fa uns dies la Prefectura Superior de Policia de Múrcia va tenir coneixement de l'assistència mèdica, a l'Hospital Verge de l'Arrixaca, de dues persones amb lesions produïdes per arma blanca. Una d'elles presentava ferides de gravetat, amb cinc punyalades, per la qual cosa va haver de ser intervingut d'urgència.

Pel que sembla els dos amics lesionats, havien acudit a la pedania d'Aljucer a fi de buscar un amic i per error es van equivocar de domicili. L'habitant d'aquest habitatge es va enfadar, iniciant-se una discussió amb un dels joves que es va saldar amb una agressió amb arma blanca per part de qui hi vivia que es va armar amb dos ganivets i va introduir al jove en el seu habitatge on va seguir l'agressió.

L'acompanyant va anar a ajudar al seu amic, agafant-li un dels ganivets a l'agressor pel que va resultar també lesionat; tots dos van fugir del lloc i immediatament es van desplaçar a l'Hospital situat a El Palmar.

Policies Nacionals van iniciar una investigació en la qual, després d'identificar l'autor de l'agressió, van establir un dispositiu de recerca que va culminar escasses hores després amb la seva detenció en practicar una entrada i registre al seu domicili, lloc en el qual el detingut s'havia refugiat.

En el registre practicat a l'habitatge, al lloc dels fets, es va intervenir l'altre ganivet emprat en l'agressió i petites quantitats de substància estupefaent. També van ser trobats i recollits altres vestigis de l'agressió com taques de sang.

La investigació va ser desenvolupada pel Grup d'Incidències de Policia Judicial de la Prefectura Superior de Policia de Múrcia en col·laboració amb unitats de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Districte del Carme.