La Guàrdia Civil ha recorregut a l'humor per recordar als ciutadans que el document nacional d'identitat (DNI) té data de caducitat i és obligatori renovar-lo, per al que ha utilitzat una imatge falsa de la identificació del conegut presentador Jordi Hurtado, la data de naixement és 'Desconeguda' i el seu la validesa és 'Sempre'.

"Saps quan caduca el DNI? Quant fa que no veus la data? Tingues-ho en compte per renovar-lo. En ocasions la #CitaPrevia pot tenir demora", ha advertit la Guàrdia Civil en un comentari publicat al seu compte oficial de la xarxa social Twitter , que ha acompanyat amb la imatge manipulada del DNI del conductor d' 'Saber i Guanyar' (la 2 de TVE).

Jordi Hurtado està de celebració aquest mes de febrer després de complir dues dècades al capdavant del concurs, el primer programa es va emetre el 17 de febrer de 1997. Des de llavors, 'Saber y ganar' ha comptat amb 2.269 concursants, 360.000 preguntes formulades, 3.000 hores d'emissió, 4.675 programes diaris i 490 en caps de setmana i 6.600.000 euros en premis.

Vint anys després de la seva estrena, el programa congrega diàriament a 1,1 milions d'espectadors de mitjana (9% de quota de pantalla) en 2016 (6,4 punts sobre de la mitjana de la cadena) i porta 13 anys consecutius sent el programa més vist de La 2. La seva edició més vista va ser el 22 de gener de 1998, en aconseguir una audiència de 2,6 milions espectadors i un 21,8% de quota.

En l'actualitat, el concurs el dirigeix ??Sergi Schaaff i el presenta Jordi Hurtado, amb Pilar Vázquez (presentadora de miniespais) i Juanjo Cardenal (veu en off). 'Saber i Guanyar' es grava als platós de TVE Catalunya en el centre de producció de Sant Cugat i és un programa de RTVE en coproducció amb Produccions Quart. S'emet cada dia a les 15.45 hores i des d'octubre de 2011 també els caps de setmana.