11 de gener de 2017
11.01.2017
40 Años
40 Años

El vídeo d'una dona que s'autolesiona a Canàries es fa viral

Les imatges han obert el debat sobre la presentació de falses denúncies en l'àmbit de la violència de gènere

11.01.2017 | 16:33

Les imatges d'una dona que s'autolesiona al mig del carrer per captar l'atenció de la seva suposada parella s'han tornat virals en les últimes hores. Al vídeo, d'un minut i mig de durada, es veu com la jove, entre crits i mentre es colpeja a si mateixa, li exigeix ??a l'home que torni cap a on ella es troba mentre es colpeja, al que ell li replica: "que et fas mal, collons. que no et peguis, que no et peguis! Per què et pegues?". Posteriorment, la dona seu a la vorera entre dos vehicles i continua autolesionant-se davant la impotència del jove que li suplica que s'aturi.

El vídeo ha estat gravat des d'una finestra o terrassa pròxima a on van tenir lloc els fets, a la localitat canària de La Laguna.

Tot i que la gravació es comparteix fent al·lusió a una falsa denúncia per violència de gènere, no es té constància que la dona hagi presentat alguna acusació per agressió. No obstant això, el comentari deixat per l'usuari que ha pujat el vídeo al Facebook ha obert el debat sobre la possibilitat que moltes falses denúncies acabin amb l'arrest d'un presumpte maltractador que resulta ser innocent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema