12 de desembre de 2016
12.12.2016
40 Años
40 Años

El jutge dubta que el pare de Nadia Nerea ho sigui realment

El magistrat número 1 de La Seu d'Urgell ha sol·licitat proves que demostrin la veritable paternitat de Fernando Blanco

13.12.2016 | 09:21
El jutge dubta que el pare de Nadia Nerea ho sigui realment

El magistrat d'instrucció 1 de La Seu d'Urgell que investiga el cas Nadia Nerea Blanco ha sol·licitat al Registre Civil de Palma el certificat original on consta el naixement de la menor. Fonts judicials han explicat a l'ACN que hi ha "dubtes" sobre la paternitat de Fernanado Blanco i Marga Garau arran de la declaració de Blanco. Segons ha pogut saber l'ACN Blanco en un moment de la declaració va dir "com si fos la meva filla".

En aquest sentit el jutge també demana testimoni del qüestionari per a la declaració del naixement i de l'informe del facultatiu que va assistir al naixement. D'aquesta manera s'evidencia els dubtes de la magistratura en relació a la paternitat de Nadia Nerea. Fonts properes al cas han explicat a l'agència que el magistrat ha demanat a més a l'Oficina de recuperació i gestió d'actius que investigui el patrimoni de la família Blanco-Garau perquè no queden justificades les despeses econòmiques de la família.

Segons informa el TSJC el jutge també demana informació al centre escolar on anava la menor sobre les faltes d'assistència d'aquesta i per això cita a declarar a dos dels mestres del centre Miret i Sans d'Organyà on assitia la menor.

El magistrat, a més, oficia al metge forense perquè informi sobre l'estat de salut de la nena en virtut de la informació aportada, donant a les parts un termini improrrogable d'una setmana perquè entreguin allò que considerin oportú.Com a darrera diligència demana la relació d'allotjaments a França dels dos investigats en els darrers 5 anys. Fonts consultades per l'ACN han manifestat que no es va trobar cap justificant de despeses d'allotjament a França i que en la seva declaració Blanco va afirmar que "pagava tot en efectiu".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema