L'associació SOS Desaparecidos ha rebut un correu electrònic que ve signat per Diana Quer, la jove que va desaparèixer a la Corunya fa més de tres mesos. El missatge en qüestió diu: "Hola. Estic bé necessito estar un temps fora d'Espanya. Salutacions, Diana Quer".

Joaquín Amills, president de l'esmentada associació, ha posat en coneixement de les autoritats encarregades del cas l'arribada d'aquest correu, perquè investiguin si es tracta d'una broma o si realment ha estat enviat per Diana, segons el programa 'Espejo Público' .

Tot i que Amils pensa que el 'email' no ha estat escrit per la jove, si li resulta estrany el mètode sofisticat amb el qual s'ha fet l'enviament "per ser una broma". I és que el missatge ha estat enviat des d'un servidor que permet enviar correus electrònics sense que hi hagi la direcció d'enviament.

El president de SOS Desparecidos assegura que solen rebre correus electrònics que demanen un rescat o amb insults a les famílies, però "no és normal" que usurpin la identitat de la persona desapareguda.

Del poc que se sap de manera irrefutable sobre el cas és que, en la matinada en què es va veure per última vegada a Diana, la noia s'havia mogut en un vehicle per l'autovia do Barbanza des Pobra fins Taragoña. La troballa del seu mòbil sota el pont pel qual hauria passat, va donar un nou impuls a les indagacions. Els agents segueixen analitzant el telèfon amb l'esperança que pugui fer llum sobre el cas.