Les banderes de l'Ajuntament d'Illescas (Toledo) onegen avui a mig pal en senyal de dol per una dona de 44 anys que va morir ahir en ser atropellada per un tren mentre participava en un curs de fotografia a qual prenien instantànies de la superlluna.

Segons ha informat avui en una nota de premsa l'Ajuntament d'Illescas, la Policia Local ha especificat que el succés es va produir cap a les 19.00 hores d'ahir a l'altura del carrer Misiones Pedagógicas, que transcorre paral·lel a la via del tren a la zona del Recinte Firal.

L'Ajuntament d'Illescas ha expressat el seu condol a la família de la dona morta, que participava en un curs de fotografia organitzat per la Regidoria de Joventut per fotografiar la superluna.

Durant el dia d'avui, les banderes onegen a mitja asta i les activitats a l'Espai de Creació Jove s'han suspès durant 24 hores en senyal de dol.

Uns veïns que estaven presents en el moment del succés van donar l'avís als cossos de seguretat després d'escoltar la frenada del tren i el senyal sonor que va emetre, un cop que el conductor es va adonar que hi havia una persona al costat de la via.

Quan van arribar els agents de la Policia Local van comprovar que la víctima, una veïna d'Illescas de 44 anys, tenia un cop al cap causat probablement pel tren que cobreix la línia Madrid-Càceres que en aquell moment entrava a Illescas.

La Guàrdia Civil està investigant el succés, ha afegit l'Ajuntament d'Illescas.

Per la seva banda, l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha informat avui en una nota de premsa que la dona va ser atropellada per un tren de mitja distància que cobria el servei Madrid-Càceres, a l'altura del punt quilomètric 36/600 (que no està autoritzat de pas) de la línia d'ample convencional Madrid-València d'Alcántara.

A conseqüència del succés, la circulació entre les estacions d'Humanes (a la província de Madrid) i Illescas (a la província de Toledo) va quedar suspesa des de les 19:05 hores fins a les 21:17 hores, quan va quedar restablert el trànsit ferroviari.