Les indagacions de la Guàrdia Civil sobre la desaparició de Diana Quer se centren en tres sospitosos, segons revela l'ABC. El diari cita "fonts pròximes al cas" per afirmar que la investigació es localitza en el municipi de Boiro i hi ha diversos telèfons punxats des de fa dies.

Un d'aquestes tres persones investigades ja hauria estat detinguda per tràfic de drogues. És una cosa que coincideix amb el perfil del sospitós descrit en un informe policial del mes d'octubre. Segons aquest, es tractaria d'un home d'entre 30 i 40 anys, amb antecedents per casos de violència o abusos i veí de la zona de Rianxo.

Els delictes que acumularia l'home que presumptament es va emportar la nit del 22 d'agost a la jove madrilenya serien abusos sexuals, violència de gènere o tràfic de drogues i estupefaents. Aquesta descripció complementaria una de les hipòtesis que mantenen els agents des de l'inici de les indagacions, el possible segrest.

Del poc que se sap de manera irrefutable sobre el cas és que, en la matinada en què es va veure per última vegada a Diana, la noia s'havia mogut en un vehicle per l'autovia do Barbanza des Pobra fins Taragoña. La troballa del seu mòbil, dijous passat, sota el pont pel qual hauria passat, ha donat un nou impuls a les indagacions. Els agents segueixen analitzant el telèfon de la jove amb l'esperança que pugui fer llum sobre el cas.