A l'espera que la Guàrdia Civil accedeixi a la informació del telèfon mòbil de Diana Quer -un mariscador el va trobar la setmana passada en aigües de la Ria d'Arousa sota el pont de Taragoña-, continua el degoteig de notícies sobre l'activitat de la jove en les setmanes prèvies a la seva desaparició a A Pobra, fa ja més de dos mesos.

Així, el passat 24 de juny Diana i la seva mare es van presentar en una agència de models on es va registrar i va passar una entrevista en la qual es definia com a "bona persona i afeccionada al cinema, a la moda i a estar amb els amics". La directora de càsting, segons revela un programa matinal de Tele5, relatava així la trobada: "Volia començar en el sector de la moda i estava molt contenta perquè era la seva primera vegada".

El fotògraf que la va retratar va explicar que tenia "moltíssimes ganes" d'iniciar-se com a model i va posar en relleu que la jove es va presentar "nerviosa però directa, amb una actitud forta" davant l'objectiu. L'agència de fet li hauria aconseguit dues proves a les quals ja mai va arribar a acudir.

Mentre, la Guàrdia Civil continua buscant pistes sobre el parador de la jove de la qual no se'n sap res des del passat 22 d'agost. Un cas esquitxat a més per un ambient familiar difícil arran de la separació dels seus pares. En les últimes hores, tota l'atenció se centra en el mòbil amb l'esperança que la informació que contingui llanci una mica de llum sobre aquest tràgic succés en el qual es manté totes les hipòtesis obertes.

Del poc que se sap de forma irrefutable és que la matinada d'aquell 22 d'agost en què es va veure per última vegada a la madrilenya, la noia s'havia mogut en un vehicle per l'autovia do Barbanza des de Pobra, on havia estat a les festes amb amics, fins a Taragoña (Rianxo)