Les xarxes socials s'han convertit en l'altaveu de Pablo Ráez. El jove marbellí de 20 anys, malalt de leucèmia, que ha mobilitzat les xarxes socials de tot Espanya durant mesos per promoure la donació de medul·la, ha decidit proposar-li matrimoni a la seva xicota Andrea Rodríguez. Ho ha fet de manera oberta i romàntica. Ha publicat una imatge de tots dos a Instagram, juntament amb un text on expressava el que sentia per ella i li agraïa l'afecte i la comprensió rebuda.

En nombroses ocasions el jove havia mostrat senyals d'agraïment. Però aquesta vegada després de lloar les atencions i cures rebudes durant el dur tràngol realitzava la gran petició: "Podria seguir tot el dia dient-te el molt que t'estimo, agraint-te tot el que has fet per mi, però vull dir-te que em vull casar amb tu, que vull tenir una vida al teu costat i que em fas l'home més feliç cada vegada que somrius. Per molts moments junts amor meu. T'estimo Andrea ".

Seixanta-tres dies després del seu ingrés, Ráez obtenia l'alta hospitalària per gaudir de la seva anhelada llibertat. Era la seva segona batalla contra la leucèmia i la seva xicota no es va separar d'ell en cap moment. Ara vol que es quedi al seu costat per sempre.