01 de octubre de 2016
01.10.2016
40 Años
40 Años

Iceta a les portes de Ferraz: "No serà un dia fàcil, però no vull perdre l'esperança"

El líder del PSC insisteix en bastir una majoria alternativa Rajoy i aposta perquè els militants tinguin veu davant d'un "problema polític i orgànic"

01.10.2016 | 09:31

"No serà un dia fàcil, però he vist situacions molt difícils que s'han resolt adequadament i no vull perdre l'esperança". Són paraules del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en arribar a la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid per participar al comitè federal extraordinari d'aquest dissabte. Iceta, que hi arriba amb "ganes de serenitat i fraternitat, de compartir i respectar opinions", no entén com la millor opció la renúncia de Pedro Sánchez al capdavant dels socialistes. "Per nosaltres el camí no és deixar governar Rajoy sinó provar una majoria alternativa", ha afirmat. I en aquest sentit ha assegurat que la trobada d'aquest dissabte a Madrid es produeix per "a la convocatòria d'un congrés per resoldre un problema polític i orgànic". "No hi ha millor manera de fer-ho que donar la paraula als militants", ha reblat.
Els socialistes catalans esperen d'aquest comitè federal "decidir la millor forma de sortir de l'atzucac". "'A priori'", ha admès Iceta, la solució de consens entre les dues meitats del PSOE no és senzilla. "No serà un dia fàcil, però he vist situacions molt difícils que s'han resolt adequadament i no vull perdre l'esperança", ha afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho