La Policia Nacional ha detingut a una localitat de la comarca valenciana de la Ribera a l'àvia, la mare i una persona que es feia passar per l'avi d'una nena de 9 anys a qui suposadament oferien perquè s'abusés d'ella sexualment.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, l'àvia i la mare oferien a la menor, mentre que el tercer arrestat, al qual també se li atribueix un delicte d'abús sexual, es feia passar pel seu avi i s'encarregava de buscar clients i recaptar i lliurar els diners.

Les investigacions es van iniciar al tenir coneixement, a través de la col·laboració ciutadana, que en una localitat de la Ribera, diversos membres d'una família d'origen romanès estaven prostituint a una nena de 9 anys.

Les indagacions dutes a terme pels policies van confirmar que l'àvia estava oferint a la seva néta per mantenir contactes sexuals a canvi de diners.

Continuant amb les investigacions, els agents van descobrir la implicació en els fets d'un home, que es feia passar per avi de la menor i era l'encarregat de buscar els clients i lliurar els diners obtinguts a l'àvia i la mare.

Un cop trobats indicis suficients, la policia va procedir a l'arrest de l'àvia i la mare, a més de l'home, al qual s'acusa d'un delicte d'abús sexual per fer tocaments a la menor. La nena, després de ser examinada en un hospital, ha estat internada en un centre de menors.

Els tres detinguts, dos d'ells amb antecedents policials, han ingressat a la presó, han informat les mateixes fonts.