Sandra Iniesta i Maya tornen a estar juntes. La jove barcelonina va rebre ahir l'alta mèdica i va poder retrobar-se amb la seva estimada gossa, que ha esperat a sis dies a la porta de l'Hospital d'Elda per una operació d'apendicitis de la seva propietària. A primera hora del matí, les dues van reprendre viatge de tornada a la Ciutat Comtal acompanyades del seu pare, Manuel Iniesta, que va voler agrair el suport que ha rebut la família durant aquests dies.

Sandra Iniesta, de 22 anys i nascuda a Barcelona, ??tornava de les seves vacances a Granada al costat del seu pare Manuel, però en passar per Elda va començar a trobar-se malament i va passar per l'hospital. Els metges li van detectar apendicitis i van haver de intervenir-la d'urgència, pel que la seva visita es va allargar més del previst.

La fidelitat de Maya, amb els seus tot just dos anys d'edat, va commoure no només a la seva propietària, sinó a tot el personal del centre hospitalari. Mai li va faltar aigua, menjar i companyia, i fins i tot diversos treballadors van oferir les seves cases per fer-se càrrec d'ella fins que la Sandra es recuperés del tot, però tant ella com el seu pare van preferir que la seva gossa estigués el més a prop possible de la seva propietària.