03 de setembre de 2016
03.09.2016
40 Años
40 Años

Sandra Iniesta i Maya tornen a estar juntes

La jove barcelonina rep l'alta mèdica i es retroba amb la seva estimada gossa

03.09.2016 | 16:06
Sandra Iniesta i Maya tornen a estar juntes

Sandra Iniesta i Maya tornen a estar juntes. La jove barcelonina va rebre ahir l'alta mèdica i va poder retrobar-se amb la seva estimada gossa, que ha esperat a sis dies a la porta de l'Hospital d'Elda per una operació d'apendicitis de la seva propietària. A primera hora del matí, les dues van reprendre viatge de tornada a la Ciutat Comtal acompanyades del seu pare, Manuel Iniesta, que va voler agrair el suport que ha rebut la família durant aquests dies.

Sandra Iniesta, de 22 anys i nascuda a Barcelona, ??tornava de les seves vacances a Granada al costat del seu pare Manuel, però en passar per Elda va començar a trobar-se malament i va passar per l'hospital. Els metges li van detectar apendicitis i van haver de intervenir-la d'urgència, pel que la seva visita es va allargar més del previst.

La fidelitat de Maya, amb els seus tot just dos anys d'edat, va commoure no només a la seva propietària, sinó a tot el personal del centre hospitalari. Mai li va faltar aigua, menjar i companyia, i fins i tot diversos treballadors van oferir les seves cases per fer-se càrrec d'ella fins que la Sandra es recuperés del tot, però tant ella com el seu pare van preferir que la seva gossa estigués el més a prop possible de la seva propietària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho