Dos corredors han estat finalment ferits per banya de toro, de pronòstic reservat i menys greu, respectivament, en el transcurs del tercer 'encierro' dels Sanfermines, després del qual un total de 14 persones han estat traslladades al Complex Hospitalari de Navarra.

Segons han informat en el centre, un dels ferits per banya de toro, al tòrax, és el japonès W.C.O. de 33 anys, agafat en el tram de Santo Domingo i el pronòstic és reservat.

El segon és I.C.D., de 24 anys i veí de Zizur (Navarra), qui presenta ferida per banya de toro en el braç dret de caràcter menys greu, sofert en el tram d'Estafeta.

A més, amb una ferida per l'asta d'un toro a la cama esquerra, ha arribat fins al Complex Hospitalari de Navarra (DHN) el japonès de 36 anys J.T.O., qui es troba menys greu.

Amb pronòstic reservat ha estat ingressat R.N.V., de 37 anys i de Barcelona, ??qui presentava un traumatisme toracoabdominal.

La resta dels traslladats, tots amb pronòstic lleu, són l'italià de 34 anys A.M.I., amb traumatisme craniofacial; C.S.A. de Ansoiáin (Navarra) de 20 anys, amb traumatisme al colze; M.G.S., de 23 anys de Barcelona, ??amb traumatisme cranial; i el madrileny de 29 anys S.G.A., amb traumatisme cranial i contusió al turmell.

També lleus són A.T.S., de 62 anys de Viana (Navarra) amb traumatisme cranial; P.B.R., valencià de 36 anys, amb traumatisme cranial i lumbar; el francès de 20 anys C.G.O., amb traumatisme facial i al turmell; el francès de 24 anys N.G.O., amb traumatisme cranial; el bolivià de 34 anys L.T.C. amb traumatisme craniofacial, i el veí de Sarriguren (Navarra) de 21 anys D.B.V., amb un traumatisme al colze i la mà.