Un home ha denunciat davant la Policia a l'ex tresorer del PP, Luis Bárcenas, per agredir-lo ahir a la tarda després que el denunciant, que tornava de votar, l'increpés per "el mal que ha fet a Espanya" la política del PP.

Segons han informat a Efe fonts policials, el succés va passar ahir sobre dos quarts de cinc de la tarda al carrer Príncep de Vergara, prop del portal de Bárcenas, que ja ha declarat per aquests fets davant la Policia assegurant que només es va defensar d'una agressió.

En la denúncia presentada a la Comissaria del districte de Salamanca de Madrid, el denunciant relata que acabava de votar quan es va trobar amb Bárcenas sobre al carrer Príncep de Vergara, a prop del domicili en el qual resideix l'extresorer del PP. Llavors li va dir: "Quant mal heu fet a Espanya, amb la corrupció, el robatori i la manca de vergonya".

Bárcenas li va contestar: "Maricon, fill de puta, tu no saps res del que va passar", i tot seguit el va agredir, propinant-li cops de puny fins que el denunciant va caure a terra, segons consta en la denúncia.

La víctima va haver d'anar a continuació a la clínica Ruber perquè patia contusions lleus i tot seguit va interposar una denúncia a la policia.

Bárcenas ja ha anat avui a declarar per aquests fets, segons les fonts, que han precisat que només ha assegurat que es va defensar d'una agressió. La policia ha tancat l'atestat i ho ha remès als jutjats.