Miguel Ángel Rodríguez, tertulià i exportaveu del Govern de José María Aznar, ha generat una nova polèmica pels seus comentaris. La seva última víctima ha estat la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. L'expolític va utilitzar Twitter per escriure un comentari masclista en què opinava: "Arrimadas és físicament atractiva com femella jove. Políticament és inconsistent"

En poc menys d'una hora Arrimadas li va contestar. "Seguim treballant perquè aquestes mostres de masclisme anacrònic siguin cada vegada més residuals", va tuitejar la líder de l'oposició a Catalunya.

També va tenir resposta per part d'altres membres del partit taronja, com Juan Carlos Girauta, portaveu de Ciutadans al Congrés. "De què forat surts? Deixa-ho. Ja ho sé", responia Girauta a l'atac de Rodríguez.

Pablo Iglesias, líder de Podem, o l'alcaldessa de Barcelona, ??Ada Colau, també s'han pronunciat:

No és la primera vegada que Miguel Ángel Rodríguez carrega contra Inés Arrimadas. El passat cap de setmana va criticar que la líder acudís a la Fira d'Abril de Barcelona vestida de flamenca. "Qui ha pagat el vestit a Ciutadans?" i "Jo no sortiria, així com a polític", van ser els tuits que va llançar l'expolític al costat d'una foto d'Arrimadas. Aquesta ocasió, la líder va optar per no respondre.