05 de març de 2016
05.03.2016
INGOVERNABILITAT A ESPANYA

El PSOE aposta per sumar altres forces a l'acord amb C's

Hernando reitera que "en cap cas i de cap manera" els socialistes s'abstindran perquè el PP pugui governar

05.03.2016 | 18:31
El PSOE aposta per sumar altres forces a l'acord amb C's

El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ha defensat l'acord amb C's com una "bona base" un dia després de la derrota de Pedro Sánchez en el segon debat d'investidura i ha convidat altres grups a sumar-s'hi. En roda de premsa Hernando ha assegurat que els soalistes estan disposats a "millorar i enriquir" l'acord i ha demanat a Podem i el PP que "estiguin a l'alcalda" i "no bloquegin" la situació. Alhora el portaveu socialista ha reiterat que a partir d'ara "el candidat a la investidura segueix sent Pedro Sánchez" i, sobre la possibilitat que els PSOE es pogués abstenir perquè el PP pugui governar ha sigut taxatiu: "En cap cas i de cap manera".

Hernando ha explicat que en els propers dies presentaran l'acord amb C's a diferents sector socials que reclamen la formació de govern i ha reiterat que aquest acord "és una bona base". Les reunions que puguin tenir amb altres formacions han d'incloure C's, ha dit. "Espero que ara les altres organitzacions estiguin a l'alçada", ha afirmat, tot instant Podem i PP a no "bloquejar" la situació.

A l'hora de tornar a obrir negociacions ha assegurat que el PSOE està disposar a "millorar" l'acord i a "parlar" tots a la mateixa taula i a "cedir". S'ha referit en primer lloc a Podem, però també a Compromís i al PP.

Hernando ha reiterat que, tot i la investidura fallida de divendres, el candidat del PSOE "segueix sent Pedro Sánchez" i, sobre la hipòtesi d'una abstenció per facilitar el govern al PP, Hernando ha remarcat que això no passarà "en cap cas i de cap manera".

Alhora, però, ha considerat que si s'acaba anat a una nova convocatòria d'eleccions serà "el gran fracàs de tots els grups parlamentaris".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho