01 de març de 2016
01.03.2016
Ple d'investidura

El PP acusa Sánchez de mentir i convertir la investidura en "un míting electoral"

Rafael Hernando insisteix en la necessitat d'un govern de gran coalició presidit per Mariano Rajoy

01.03.2016 | 21:15

El portaveu parlamentari del PP, Rafael Hernando, ha acusat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, de mentir i d'haver convertit el debat d'investidura en "un míting electoral". Segons Hernando, Sánchez "ha passat del no, no i no al jo, jo i jo" en una mostra de "petulància" inaudita en un debat d'investidura. El líder del PSOE, segons els populars, ha "negat la realitat" i ha descrit "una espanya en negre" on ell resoldrà els problemes dels espanyols. "Espanya ja no pot perdre més el temps pel caprici a major glòria de Sánchez", ha dit Hernando, que ha destacat que el líder del PSOE ha admès al final del discurs que el debat "no serveix per a res" perquè "sap que no obtindrà la investidura".

El portaveu del PP al Congrés comparegut en roda de premsa per recordar que el pròxim divendres "desgraciadament ens trobarem en la mateixa situació que fa 72 dies" i ha insistit que independentment de la "poesia" Sánchez "només hi ha dues possibilitats". "O pacta un govern amb l'extrema esquerra i els independentistes o pacta un govern presidit per Mariano Rajoy per donar estabilitat al país".

Per aquest motiu ha destacat que al discurs de Sánchez hi ha hagut elements com la necessitat de reformes importants "que podríem fer junts" però també d'altres de negatius com un augment d'impostos i el retorn "a les polítiques de Zapatero que ens van portar on ens van portar". "Crec que hi ha coses on poden assolir acords", i "per això vull insistir que a partir del dia 5 tenim una oportunitat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho