01 de març de 2016
01.03.2016
Avui ha sortir de la presó de Logronyo

Otegi assegura que la seva posada en llibertat demostra que "existeixen presos polítics"

L'exdirigent abertzale manifesta que "la pau és l'únic camí" i que "cal portar aquesta aposta fins al final"

01.03.2016 | 13:23
Play
Otegi assegura que la seva posada en llibertat demostra que "existeixen presos polítics"

L'exdirigent de l'esquerra abertzale Arnaldo Otegi ha assegurat aquest dimarts, minuts després de sortir de la presó de Logronyo, que s'ha demostrat que a l'Estat "existeixen els presos polítics". "Només cal comprovar totes aquestes les càmeres que ens estan gravant per saber que sí existeixen presos polítics. No existeixen quan surten els presos socials, quan expulsen els immigrants des d'aquestes presons, quan expulsen a la gent humil i treballadora de casa seva", ha subratllat Otegi en un breu parlament davant els mitjans de comunicació i els companys i familiars que l'han acompanyat en la seva sortida del centre penitenciari. D'altra banda, l'exdirigent polític ha deixat clar que "la pau és l'únic camí" i que "cal portar aquesta aposta fins al final".

"Fa sis anys i mig ens van empresonar per haver fet una aposta per la pau. Us vull felicitar per haver sostingut aquesta aposta per sobre de totes les provocacions", ha afegit Otegi davant les persones que l'han rebut a la sortida de la presó, que ha finalitzat el seu parlament amb "el millor lehendakari i el millor alcalde: el poble!".

Otegi rebrà aquesta tarda un reconeixement a Elgoibar, la seva localitat natal, i aquest dissabte participarà en un acte al velòdrom d'Anoeta, a Sant Sebastià, des d'on podria donar a conèixer quin pot ser el seu futur a la política basca.

A la sortida del recinte penitenciari, Otegi també ha rebut el suport dels diputats de Junts pel Sí Lluís Llach i Gerard del Moral; l'exdiputat de la CUP David Fernández; i el senador d'ERC Santiago Vidal, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho