24 de febrer de 2016
24.02.2016
40 Años
40 Años
Elecció de nou president

El PSOE convoca per dissabte una consulta a la militància sobre els acords per formar govern

Fins ara, la formació socialista només tindria els vots de C's, insuficients perquè Sánchez sigui investit com a president

24.02.2016 | 12:06

El PSOE ha convocat per a aquest dissabte la consulta amb la militància perquè es pronunciï sobre els acords amb altres forces polítiques que permetin escollir el secretari general socialista, Pedro Sánchez, com a nou president del govern espanyol. Fins ara, Sánchez només disposaria dels vots de Ciutadans per ser investit i necessita arribar a acords amb altres forces per aconseguir els suports necessaris per almenys ser escollit en segona ronda amb majoria simple. La pregunta que farà el PSOE als seus militants serà: "El PSOE ha arribat i proposat acords amb diferents forces polítiques per donar suport a la investidura de Pedro Sánchez a la presidència del govern. Dones suport a aquests acords per conformar un govern progressista i reformista?". El resultat no serà vinculant.

Amb l'objectiu d'afavorir la participació, el PSOE celebrarà una campanya informativa entre la seva militància, que es durà a terme els dies 25 i 26 de febrer, i facilitarà la possibilitat de vot electrònic a través de la plataforma MiPSOE, divendres i dissabte, dia de la consulta, fins a les vuit del vespre.

La votació a les urnes se celebrarà al llarg de dissabte conforme als horaris aprovats a les bases, és a dir, durant vuit hores en els centres de votació amb 100 o més electors, i durant almenys quatre hores per als centres amb menys de 100 electors, de deu del matí a dues del migdia o bé de quatre de la tarda a vuit del vespre.

El resultat de la consulta no serà vinculant i haurà de ser ratificat posteriorment pel Comitè Federal del PSOE, que es reunirà el pròxim 29 de febrer segons ha aprovat també la direcció socialista.
Text

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho