15 de febrer de 2016
15.02.2016

En Comú Podem planteja que al DNI i al Passaport es faci visible la nació

El Ministeri de la Plurinacionalitat que defensa Podem seria l'encarregat de gestionar aquesta i altres propostes

16.02.2016 | 00:34

"La promoció d'elements simbòlics que facilitin el reconeixement de la plurinacionalitat de l'Estat en documents oficials", és un dels punts que Podem ha inclòs en el document de bases que negociarà amb el PSOE per mirar d'arribar a un acord de govern. El líder d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha aclarit aquest dilluns a la tarda que una de les propostes que fan en aquest capítol és fer visible la nacionalitat de cada ciutadà en els seus documents d'identitat. "Plantegem que al Passaport, al DNI i a tot allò que representa simbòlicament la pertinença a l'Estat estigui també reconeguda la pertinença nacional", ha indicat.

El Ministeri de la Plurinacionalitat que defensa Podem seria l'encarregat de gestionar aquesta i altres propostes en la línia de reconèixer que a Espanya conviuen diverses nacions. Domènech ha explicat que el reconeixement de les diverses nacions que formen part de l'estat espanyol ha de ser previ a qualsevol plantejament de reforma de l'estructura d'Espanya. Sense explicitar quines serien les comunitats que complirien els requisits per ser reconegudes com a nació, Domènech ha defensat que totes tinguin el mateix estatus i siguin defensades en peu d'igualtat. La promoció dels elements simbòlics de les nacions seria una forma de fer visible que l'Estat és plurinacional i, per això, En Comú Podem reclama que aquest estigui recollit en els documents oficials com el DNI i el Passaport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho