12 de febrer de 2016
12.02.2016
40 Años
40 Años
Trobada de mitja hora

Rajoy i Sánchez resten importància a la imatge on el president nega la mà al líder del PSOE

Pedro Sánchez diu que probablement Rajoy no ha vist el seu gest

12.02.2016 | 19:45
Mariano Rajoy i Pedro Sánchez.

La reunió de menys de 30 minuts que els líders del PSOE i del PP, Pedro Sánchez i Mariano Rajoy, han protagonitzat aquest divendres al Congrés ha quedat marcada per la fotografia del moment en què el líder del PSOE ha estès la mà a Mariano Rajoy davant les càmeres, i aquest –que s'estava cordant la jaqueta- ha segut sense atendre el seu gest. Tots dos han rebaixat la importància de la imatge després en les seves respectives rodes de premsa. Rajoy recordant al periodista que li ha preguntat per la qüestió que ni ell ni Sánchez li han donat la mà, i Sánchez –molt més explícit en la resposta- assegurant que es tracta d'una anècdota i que probablement Rajoy no ha vist el seu gest.

"Ha estat quelcom absolutament natural. De veritat crec que Rajoy no ha vist el gest d'estendre la mà perquè efectivament estava mirant alguna càmera" i "honestament crec que és una anècdota que no reflecteix la realitat" perquè "Rajoy en privat m'ha donat la mà i probablement no me l'ha donat en aquell moment perquè simplement no ha vist la imatge de quan jo li estenia la mà", ha dit. L'equip de Rajoy ha assegurat que el president espanyol havia donat la mà a Sánchez tan abans de la reunió com un cop ha finalitzat, dos moments que no han captat les càmeres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho