13 de gener de 2016
13.01.2016

Bescansa acudeix al Congrés amb el seu nadó en braços

El petit ha estat un dels protagonistes de la jornada inaugural de la XI legislatura

13.01.2016 | 13:29
Bescansa acudeix al Congrés amb el seu nadó en braços

La número tres de Podemos, Carolina Bescansa, ha acudit aquest dimecres al Congrés dels Diputats acompanyada del seu nadó i no ha dubtat a treure's el pit per donar-li de mamar només començar la sessió constitutiva de les Corts Generals. A més, ha pujat amb ell en braços a dipositar el seu vot en la primera votació per elegir el president de la Cambra.

Aquesta no és la primera vegada que Bescansa acudeix a la cambra baixa amb el seu segon fill. Ja ho va fer el passat 6 de desembre, durant l'acte institucional que va tenir lloc al Congrés amb motiu del trenta-setè aniversari de la Constitució.

La dirigent de la formació sol acudir als actes públics amb el seu nadó, de sis mesos de vida, i té pensat seguir fent-ho, com ja va avançar durant la campanya electoral el seu líder, Pablo Iglesias, quan se li va preguntar per les mesures de conciliació que tenia previst tirar endavant Podemos.

Iglesias, que es troba a la segona fila del hemicicle, també ha agafat en braços durant uns minuts el nadó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho