01 de octubre de 2015
01.10.2015
Podran aprovar els pressupostos

Rajoy confirma que les eleccions seran el 20 de desembre

Rebutja la data del 13 de desembre perquè la constitució de les Corts cauria en ple Nadal

01.10.2015 | 21:58
Mariano Rajoy

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha confirmat aquest dijous en una entrevista a Antena 3 que les eleccions generals seran el 20 de desembre, i no el 13 de desembre -com s'havia especulat- perquè aquesta última data forçaria a fer la constitució de les corts en plenes vacances de Nadal. Segons Rajoy la data del 20 de desembre permet "una mica més de marge" per aprovar els pressupostos i les lleis que queden en tramitació a les corts, i hi ha marge fins el 14 de gener per fer la constitució del Congrés.

Rajoy s'ha mostrat convençut de les possibilitats del PP de revalidar la victòria perquè a les últimes eleccions municiapals, autonòmiques i europees el seu partit ha estat el més votat a Espanya. "Hem passat per moments difíciols" perquè la crisi "té el seu cost i el seu desgast", ha dit, i ell "posarà tot el seu esforç en convèncer els espanyols" que cal mantenir el rumb. Segons ha afirmat, l'Estat necessita "estabilitat política" i els "experiments", en referència a Podem i a C's, cal fer-los "amb gaseosa i a casa".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho