10 de setembre de 2015
10.09.2015

L'Estat retornarà al gener el 50% de la paga extra dels funcionaris eliminada el 2012

Pot suposar un ingrés mitjà de 750 euros per a cada funcionari que sortiran dels pressupostos de l'Estat

10.09.2015 | 20:51

El govern espanyol aprovarà aquest divendres la devolució al mes de gener del 50% de la paga extra dels funcionaris de l'administració de l'Estat i vuit dies lliures que va eliminar el 2012, segons ha fet públic en sindicat CSI-F, majoritari a les administracions espanyoles. Segons el sindicat, aquestes mesures tenen caràcter bàsic potestatiu, és a dir, "permeten la seva aplicació tan per a l'administració de l'Estat com a les comunitats autònomes i ajuntaments, tot i que no és automàtic i dependrà de la seva disponibilitat pressupostària".

La decisió implica que l'executiu espanyol avança aquesta devolució prevista inicialment per als mesos de març i setembre. Segons el sindicat, la devolució es traduirà en un ingrés de 750 euros de mitjana per a cada funcionari a través d'un pagament únic.

La mesura anirà a càrrec dels pressupostos generals de l'Estat per al 2016 juntament amb l'augment salarial de l'1%. En un comunicat que ha penjat al seu web, CSI-F assegura que el govern espanyol li ha traslladat la decisió a la taula de negociació.

El consell de ministres d'aquest divendres també aprovarà un decret pel què retorna als funcionaris el 26,23% de la paga extra, tal com ja havia anunciat, previsiblement al mes d'octubre, així com la devolució immediata dels 8 dies lliures.

Segons el sindicat, d'aquesta manera es torna a la situació prèvia a la retallada del 2012.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema