10 de novembre de 2014
10.11.2014
9-N

De Cospedal: "El procés s'ha dut a terme al marge de la legalitat i el govern espanyol actuarà en conseqüència"

Creu que al 9-N hi ha hagut "un intent no aconseguit de vulneració de la sobirania nacional"

10.11.2014 | 14:16
María Dolores de Cospedal

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat aquest dilluns que el procés participatiu del 9-N s'ha dut a terme "al marge de la legalitat, i el govern espanyol, precisament per això, actuarà en conseqüència". Segons De Cospedal, ahir es va assistir a Catalunya a un "intent no aconseguit de vulneració de la sobirania nacional" que, en definitiva, va esdevenir un "simulacre inútil i estèril". "Tots els espanyols tenim dret a decidir el nostre present i futur del nostre país, i alguns han provat de treure'ns aquest dret sense aconseguir-ho", ha dit.

En declaracions als mitjans de comunicació, De Cospedal ha insistit que el procés se situa al "marge de la legalitat" perquè ha tingut lloc "sense interventors, sense Junta Electoral, i sense cap procediment de control de qualsevol sistema d'emissió d'opinió d'un país civilitzat".

"Veiem com els propis partits independentistes, que han promogut aquest procés, presidien les meses, que no hi havia cap control, i que les meses estaven obertes 15 dies", ha dit.

Per aquest motiu ha assegurat que "qualsevol valoració sobre les dades o qüestions semblants no té cap validesa ni cap fiabilitat".

A més, ha afegit, "fins i tot tenint poca fiabilitat, hem vist que el suport ha estat per sota del que alguns pretenien".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema