29 de setembre de 2013
29.09.2013

Una marea verda es manifesta contra el decret del trilingüisme

Els organitzadors esperen aplegar 50.000 persones a Palma

29.09.2013 | 19:43
Una marea verda es manifesta contra el decret del trilingüisme

La manifestació de Palma en defensa de la vaga indefinida de docents i contra el decret del trilingüisme de Bauzá ha començat a caminar a les 17.55 h d'aquest diumenge, cinc minuts abans del que estava previst per por a la massificació. A aquesta hora, la plaça Espanya estava plena de gom a gom del color verd característic de les samarretes que identifiquen les persones contràries al final del model d'immersió lingüística que suposa el polèmic decret del govern del PP a les Illes. Sindicats, docents, pares i mares d'alumnes formen part d'una manifestació que els organitzadors anuncien com la més gran de la història de les illes. Només a Palma hi esperen 50.000 persones.

Poca estona després de començar la manifestació de Palma també ha començat la de Maó, que igualment ha escampat el color verd dels concentrats pels carrers del centre de la capital de Menorca. Aproximadament a la mateixa hora, centenars de manifestants començaven a caminar pel mateix motiu a Eivissa.

A la capital de Mallorca, la manifestació ha començat a caminar per completar el recorregut previst, de plaça Espanya fins a Plaça de la Reina en un trajecte de prop de tres quilòmetres, mentre centenars de manifestants continuaven arribant al punt d'inici.

La iniciativa té lloc després que la Conselleria d'Educació i els sindicats STEI, CCOO i l'Assemblea de Docents no hagin arribat a un acord sobre l'aplicación del decret del trilingüisme, el TIL, després de diversos dies de negociació i en el marc d'una vaga indefinida de docents que ja fa deu dies que dura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho