20 de agost de 2013
20.08.2013
El jutge vol els noms dels encarregats de seguretat

Imputen als responsables d'Adif per l'accident de Santiago

El magistrat assenyalarà la data de citació una vegada conegui la identitat de les persones

20.08.2013 | 20:51

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Santiago que porta el cas de l'accident de tren del passat mes de juliol, ha imputat aquest dimarts "a les persones d'Adif responsables de la seguretat en la circulació en el tram de la línia ferroviària que uneix les estacions d'Ourense i Santiago a data del 24 de juliol". En l'auto presentat, el jutge, ha apuntat que s'assenyalarà la data de la citació un cop Adif informi sobre la identitat d'aquestes persones. A més, ha demanat a Adif i a Renfe diversos informes i documents, i ha reclamat al Ministeri de Foment que la Comissió Assessora de Seguretat en la Circulació Ferroviària informi sobre el coneixement d'alguna incidència en el tram de l'accident.

Luís Alàez, el jutge encarregat d'investigar l'accident ferroviària de Santiago de Compostel·la, a més de reclamar diferents informes a Renfe i Adif, ha demanat també, una copia del diari de les sessions corresponents a la Comissió de Foment celebrada els dies 8 i 9 d'agost en el congrés.

En l'accident del passat 24 de juliol, van morir 79 persones i més de 150 van resultar ferides. Fins ara, tots els citats pel magistrat a excepció del maquinista, havien estat citats com a testimonis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema