30 de abril de 2013
30.04.2013
Han combinat "la tradició amb l'esforç i la creativitat"

Rajoy felicita El Celler de Can Roca

Celebra que els germans Roca siguin hereus "d'altres grans noms" de la gastronomia a l'Estat

30.04.2013 | 18:12

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha felicitat aquest dimarts els germans Joan Josep i Jordi Roca després que El Celler de Can Roca fos designat ahir com el millor restaurant del món per la revista 'Restaurant'. En un telegrama enviat als tres cuiners, el president del govern destaca que els germans Roca "han estat fidels a la tradició culinària familiar i a la millor cuina catalana" i que després de "dècades d'esforç, innovació i creativitat en el seu restaurant han conservat el millor d'aquest passat" combinat "amb una amplitud de mires" que els han portat a desenvolupar una "oferta gastronòmica d' avantguarda que consolida el lideratge mundial de la cuina espanyola".

"Els germans Roca han creat escola i a la seva vegada són hereus d'altres grans noms de la nostra gastronomia que fan reconeixible i prestigien la imatge d'Espanya", conclou el telegrama del president espanyol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho