L'excaixera de la botiga de roba Forever Young, María Calero, ha declarat aquest dimecres que en l'establiment era habitual apuntar comandes en el compte de pagaments pendents d'Álvaro Pérez 'El Bigotis' de persones que no eren ell perquè "sabíem tots que eren tots el mateixos". Calero ha confirmat durant la seva declaració com a testimoni en el judici del 'Cas dels vestits' que l'expresident valencià Francisco Camps figurava en el llistat de pagaments pendents a nom de 'El Bigotis' que després eren pagats per les empreses dels caps de la trama Gürtel. L'excaixera ha dit que va veure alguna vegada Camps per la botiga però que mai li va pagar cap peça de roba.

La testimoni va ser caixera de la botiga de roba Forever Young, on presumptament es varen fer compres per ser regalades a Camps i Costa, entre els anys 2006 i 2008. Maria Calero ha relatat que va ser acomiadada perquè van rebre una queixa per haver tractat malament una clienta.

Ha assegurat durant la seva declaració que quan ella va marxar quedaven pendents d'abonar pagaments d'entre 20.000 i 30.000 euros. Calero ha indicat que era l'única darrere del mostrador de caixa i que a la caixa només tenien accés l'encarregat i el segon de la botiga.

L'excaixera ha assenyalat a preguntes de la fiscalia que el considerat cap de la trama Gürtel a València, Álvaro Pérez 'El Bigotis', disposava d'un compte amb pagaments pendents on s'apuntaven comandes amb els noms de Camps, Costa, Campos i Betoret, els quatre inicialment imputats en la 'causa dels vestits'.

Calero ha assegurat que era pràctica habitual entre els dependents de la botiga apuntar peces de vestir d'altres persones en aquest compte perquè "tots sabíem que eren tots els mateixos", ha dit.

L'antiga treballadora ha puntualitzat que l'encàrrec que apareix amb el nom de 'Camps, nou client' i que alguns testimonis han assegurat que es correspon amb un client que té el nom de Javier Camps no es pot determinar de qui és. Calero ha assenyalat que el text 'nou client' apareixia sempre i que potser a algun dels treballadors se'ls havia oblidat d'esborrar en introduir el nom.

Maria Calero ha assegurat haver vist tant Ricardo Costa com Francisco Camps a la botiga de Forever Young. Calero ha relatat com en una ocasió Camps es va aproximar a la caixa sense saber ella qui era. La caixera ha assegurat que pensava que demanaria el tiquet però l'expresident li va donar la mà i la va saludar acomiadant-se de la botiga.

Durant les preguntes efectuades per la defensa de Camps, la testimoni ha indicat que no li consta que l'expresident valencià efectués cap pagament en efectiu al sastre José Tomás perquè aquesta no era pràctica habitual. L'advocat defensor de Camps, Javier Boix, ha volgut remarcar que Maria Calero va declarar com a testimoni en el judici per acomiadament improcedent del sastre. Boix li ha demanat si acudia amb algun compromís prèviament adquirit amb José Tomás. Calero ha respost negativament a la pregunta.